Vel grønan heimasíðulit Vel bláan heimasíðulit Vel gulan heimasíðulit Vel reyðan heimasíðulit Vel gráan heimasíðulit
 
Om Búsetur

Búsetur er en byggevirksomhed i Torshavn på Færøerne og blev stiftet i 1987, med det formål at udføre byggearbejder, herunder også at stå for projekter, hvor vi har hovedentre­prisen og styrer hele arbejdet. Vi har hele tiden koncentreret os om vores kerneområde og haft succes med det. Vi er i dag ca. 40 medarbejdere, som består af bygningskonstruktører, tømrere, hvoraf nogle er arbejdsformænd, tømrerlærlinge, arbejdsmænd, teknisk assistent og ansatte inden for administration.
 

Búsetur har kompetance og erfaring indenfor stort set alle slags byggerier, f.eks skoler, daginstitutioner, plejehjem, parcelhuse, industrihalle og stalde. Vi har også stået for at lave totalrenoveringer, ombygninger og reparationsarbejder af hoteller, pengeinstitutter, historisk fredede bygninger og andet.
 

Vi har erfaring inden for al slags byggevirksomhed, hvilket giver os mulighed, at tage nye opgaver, som vi ikke har prøvet før, som spændende udfordringer. Vi har godt samarbejde med ingeniører, arkitekter, vvs-, el og andre entrepriser, hvilket giver os mulighed for at benytte den fornødne ekspertice inden for nævnte områder.
 

Vores projekter begynder med god planlægning og kommunikation med kunden, for at sikre os at vores arbejde tilpasses kundens ønsker og behov, og ikke mindst at vi lever op til høj kvalitet både vedrørende materialevalg og håndværk.